Zachrana

Zde můžete psát o čemkoli.
TomasN

Junker83 wrote:Taky se mi stalo, že jsem místo záchrany cvaknul autorizaci. Bohužel jsem byl v invertu. Musím to ještě potrénovat. Nastavil jsem si to v Phoenixu.

Tak se mi povedlo rozchodit tu zachranu (panic mode) pro multicopteru Blade 350-QX, ktera ma v parametrech modelu polozku "Electronics/SAFE". Nenasel jsem ale tuto moznost u zadneho elektrickeho jednorotoru. Tobe se to nejak povedlo nastavit?
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Junker83

TomasN wrote:
Junker83 wrote:Musím to ještě potrénovat. Nastavil jsem si to v Phoenixu.

Muzes prosim napsat, jak jsi ve Phoenixu nastavil zachranu? V manualu jsem k tomu nic nenasel. Zkusil jsem namapovat na volny kanal vysilace nejaky "panic mode" (nic jineho co by mohla byt zachrana jsem nenasel), ale nefunguje mi to...

V nastavení změny profilu vysílače si přiřaď 7. kanál na mód bez pádel. Potom v nastavení modelu si uprav hodnoty Aktivní odezva na 100% a Aktivní prodleva na 0% a zaškrkni políčko Aktivní invertovaný mód. Sice to nepřidává kolektiv, ale stabilizuje to model do roviny.
TomasN

Dekuji, uz mi to stabilizuje :) Neni to uplne dokonale, panic mod ze SAFE technologie mi pripadal vice podobny zachrane ze Spirita, ale bohuzel nejde aktivovat u libovolneho stroje. Je to ale lepsi nez "cvakat" zachranu naprazdno...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
pents

Aspon clovek zareaguje a to je fajn :) Díky
ciko7

Já si na záchranu také zvykám, zatím ji víceméně zkouším, ale doba kdy přijde ostré zmáčknutí čudlíku v mém případě není tak daleko. Mám DX7s a záchranu jsem měl na přepínači Gyro . Docela mi vadilo při použítí záchrany přehazovat prst . Tak jsem si záchranu dal na BIND /trainer a celý tento čudlík jsem z jeho nevýhodné pozice prohodil s páčkou F Mode.
Takže teď mám zmáčknutí na dosah. TAkhle mi to vyhovuje nejlíp a jsem s tím moc spokojen .
elfew

Mam to podobne. Precejen prepinac gyra mam trochu z ruky.

Prehodil jsem obycejnej original knoflikovej spinac na DX8 za pakovej, ktery jse treba u stare DX7. Pod ten jsem si dal zachranu, takze staci jen pridrzet prepinac a zachrana se aktivuje, az je vse v pohode tak to jen pustim, prepinac se sam prepne a litam si dal.

Throttle hold a letove rezimy jsou na svych mistech.
DX9 - Chase 360 - Spirit
vasylp

ano záchrana to je parád jsem o jeden krok dal v létaní s helinkama
takže pánům vývojářům a Tomášovi velké poděkovaní
:ugeek:
Spirit-ano / JETI DS-14 / Goblin 770 / Goblin RAW / Phoenix /
Post Reply