[VYŘEŠENO] Hlavní smyčka programu uvázla
Bohuzel. Myslim, ze to vyrobce dobre vi. Zatim se mi k tomu stale nijak nevyjadril.
Spirit System developer
Je tam problém v tom že není nijak odstíněná tlumivka a v její ose je to vysílač na x harmonických s nemalým výkonem.. Mě zaráží že si to někdo dovolí prodávat i přes to že mu je jasné co je to za šmejd a navíc z toho dělá dokonalou věc
.. Nakonec jsem to vyřešil jiným BECem za polovinu který je ale naprosto dokonalí..

Dokonaly BEC pravdepodobne nebude, ale napajeni primo z baterie se jako dokonaly BEC chovat bude. U baterii je pouze nevyhoda v postupnem klesani napeti a moznych vetsich poklesech. V zasade lze pouzit temer jakykoli BEC, ani vetsina tech cinskych nerusi tak jako ten od WR. Jsou tam ale zase jine nedostatky.
Bohuzel pravdepodobne neexistuje regulator/BEC, ktery by nikdy neselhal. Cim vice je na heli dilu, tim je vetsi riziko.
Bohuzel pravdepodobne neexistuje regulator/BEC, ktery by nikdy neselhal. Cim vice je na heli dilu, tim je vetsi riziko.
Spirit System developer
Tak zatím jsem naprosto spokojen s Foxy UBEC 12A/18A, spolehlivost: 40 letů a drží.. Ta značka asi spoustu lidí odradí ale já nic lepšího okamžitě nesehnal a nakonec jsem velmi spokojen... Používám ho k napájení Goblina 500.. Když jsem si vytáhl LOG telemetrie z rádia tak jsem se nestíhal divit... Napětí drží jako přibité a nikdy jsem nic podobného neviděl viz graf, není to z žádného poletování na obloze
... Pro porovnání i grafy 2S LiFe ze Snipera a 6A YEP BECu v MP (pozor na měřítka).. BEC není rušička i výstup je čistý, po přistání není známka oteplení... Konfigurace Heli zde http://www.rcalbum.cz/model/7874-goblin-500.html ... Té FBL si nevšímejte
Spirit tam bude hned jak budou finance
, nějak na něj nezbylo...