Zajimave, diky za info.
Obavam se, ze bezpadlo vubec s kolektivem nema co do cineni, jen preposila dany signal z prijimace. Myslim, ze to bude stejny problem jako s tou vyskovkou, jen se ted projevil jinde. Spis si myslim, ze dochazi k problemu s prijmem signalu. Napr. pokud by neco semtam zpusobilo kopanec do kanalu gyra, muze to aktivovat na par milisekund zachranu. Ta zpusobi jak kopanec do kolektivu tak prip. do vyskovky, protoze se zachrana na malou chvili aktivuje.
Mohou to delat napr. el. staticke vyboje. Heli ma ale pravdepodobne kardan? Takze bych prokontroloval kabliky, hlavne ten co jde do AUX v jednotce.
[Vyřešeno] Náhodné zhoupnutí ocasu ve směru výškovky dolů
Spirit System developer
Aha a je trubka ukostrena? Reminek se v trubce neotira o steny?
Tohle by mohlo byt pricinou zminovanych problemu.
Prip. to spatne spojeni pro kanal gyra.
Ta zmena nastaveni byla podle me jen nahoda, normalne by se nic takoveho dit nemelo s jakymkoli nastavenim.
S jinymi okolnimi podminkami (napr. vlhkost, teplota) se nachylnost na statiku muze vyrazne zmenit, takze to jeden den delat muze a druhy ne. Bohuzel to ovlivnuje prijimac, ktery pak posila takove signaly do jednotky, takze se musi odstinit hlavne ten.
Tohle by mohlo byt pricinou zminovanych problemu.
Prip. to spatne spojeni pro kanal gyra.
Ta zmena nastaveni byla podle me jen nahoda, normalne by se nic takoveho dit nemelo s jakymkoli nastavenim.
S jinymi okolnimi podminkami (napr. vlhkost, teplota) se nachylnost na statiku muze vyrazne zmenit, takze to jeden den delat muze a druhy ne. Bohuzel to ovlivnuje prijimac, ktery pak posila takove signaly do jednotky, takze se musi odstinit hlavne ten.
Spirit System developer
Dále jsem změnil umístění antény, byla rovnoběžně s výstuhou ocasní trubky.
Dal jsem 12 letů a nežádoucí jev se neobjevil.
Měl jsem klasický přijímač Optima 7 a Aurora 9
Trubku nemám ukostřenou.
Mám ji spojit s - polem ?
ale dnes prasknul příčnej šroubek na vrtulce a no jak to dopadlo ....
ale to hold k tomu patří 
Spirit chodí luxusně - skvělá práce ... vítr jako hrom a 450 si lítá jako v bavlnce
Dal jsem 12 letů a nežádoucí jev se neobjevil.
Měl jsem klasický přijímač Optima 7 a Aurora 9
Trubku nemám ukostřenou.
Mám ji spojit s - polem ?
ale dnes prasknul příčnej šroubek na vrtulce a no jak to dopadlo ....

Spirit chodí luxusně - skvělá práce ... vítr jako hrom a 450 si lítá jako v bavlnce