(Vyřešeno) 450 houpnutí ocasu vlevo vpravo
Tim soupatkem v SW by se melo doladit jen natoceni paky serva - ta by mela byt co nejvice kolmo k tahlu/servu.
Samotny strih uz by se mel ladit na ockach a pokud neni v 0, tak by melo jit smykatko smerem k trubce.
Je dobre si s tim pohrat a zkouset strih 0 a pak cca 3-4°.
Samotny strih uz by se mel ladit na ockach a pokud neni v 0, tak by melo jit smykatko smerem k trubce.
Je dobre si s tim pohrat a zkouset strih 0 a pak cca 3-4°.
Spirit System developer
Jo, tu přesně používám
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
Vyřešeno.
Změny které jsem provedl.
Více jsem našponoval řemínek, předtím byl našponován tak, aby se nezvýšilo tření, na hlavním rotoru a to asi bylo málo a další věc vyměnil jsem očka na táhlu k vrtulce, původní měli vůli.
Karbonové listy vrtulky chodí super, zkoušel jsem i původní a změnu jsem nepozoroval.
Změny které jsem provedl.
Více jsem našponoval řemínek, předtím byl našponován tak, aby se nezvýšilo tření, na hlavním rotoru a to asi bylo málo a další věc vyměnil jsem očka na táhlu k vrtulce, původní měli vůli.
Karbonové listy vrtulky chodí super, zkoušel jsem i původní a změnu jsem nepozoroval.
No ona ta karbonová vrtulka je menší. Ta z dominátora bude chodit mnohem líp i na nižších otáčkách. Hlavne jsem plastovou nikdy nezlomil. Ale to vše záleži od stylu jaký lítáš. Pokud za to nijak extra netaháš, tak je možne že nepoznáš rozdíl . Znám to od nás z letiště . Co jini považují za supr seřízené heli ja bych z tím nezalítal.
Tak hlavne že to chodí

Tak hlavne že to chodí

DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
já ji objednám, já chci taky za to tahat
a ještě vyměním řemínek za kardan, to už mám na stole.
Jinak ta moje karbonová je 68 a je větší a širší než ta původní plastová, ale to, že je delší je jen v jednom rohu, protože je zakulacená, takže dominátorska bude ještě účinnější no a pak snad budu moci zkusit nějakou tu motiku

Jinak ta moje karbonová je 68 a je větší a širší než ta původní plastová, ale to, že je delší je jen v jednom rohu, protože je zakulacená, takže dominátorska bude ještě účinnější no a pak snad budu moci zkusit nějakou tu motiku