při kontrole záznamu diagnostiky na mně vypadla hláška tak jsem zacal měřit napětí při odpojováni baterky tedy s 5,86V to spadne na 1,17V po opětovné kontrole mi zase ukázalo hlášku při dalším měřeni diagnostika ukázala vše ok mam regulator YGE 120 LV mam zapojená jak Master tak i Slave
Ahoj no to první nejsem si jist ale šiboval jsem s konektoramy serv zkoušel jsem funkčnost nového serva a když jsem vracel to puvodni tak jsem zapomněl přepnout Šířku pulzu s 760us na 1520us ? v tom druhým záznamu ano měl jsem připojenou na pc program Děkuji.
vasylp wrote:Ahoj no to první nejsem si jist ale šiboval jsem s konektoramy serv zkoušel jsem funkčnost nového serva a když jsem vracel to puvodni tak jsem zapomněl přepnout Šířku pulzu s 760us na 1520us ? v tom druhým záznamu ano měl jsem připojenou na pc program Děkuji.
Ahoj, já bych se spíš zeptal, na to že mi po dolétání po připojení BT modulu jednotka nenapiše žádnou historii. Prostě historie je třeba jen 30s, ač jsem 6 minut létal? Dělá ti to taky?