Provozování Bluetooth modulu
Díky moc. To mě těší.
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer
Spirit settings Developer
Tak jsem dnes konečně vyrazil na zálet Spirita, dosud jsem vše nastavoval doma na PC, ale to se mi s sebou dnes na pole nechtělo brát tak jsem vzal BT modul. Bohužel se mi nepodařilo jej zprovoznit a tak jsem nakonec stejně musel domů pro PC.
A o co se jedná? nevím kde dělám botu s připojením. Mám v jednotce nainstalovaný FW 1.1.0 k tomu na PC používám odpovídající SW zde vše v pohodě. V mobilu mám Android app z 1.4.2015 označenou jako SW 1.1.26 instalovaná dnes. V MT jsem zapl BT, vyhledal zařízení a nechal spárovat, to proběhlo v pořádku. BT modul s kabelem červená/oranžová zapojil do Spirita - SYS, zapnul vysílačku s TH, zapojil baterku na vrtulníku a nechal jednotku naběhnout, zapojil napájení na BT modulu, spustil SW v MT - v záložce spojení vybral zařízení Spirit a dal spojit. Pak se objeví hlášení Spojeno a hned na to hlášení Chyba spojení. Na telefonu vidím v horní liště stav MT spojen s modulem BT, ale ten není spojen s jednotkou. Verze FW : neznámé, Sériové č. : neznámé.
Dělám někde chybu nebo je problém v modulu? Díky.
A o co se jedná? nevím kde dělám botu s připojením. Mám v jednotce nainstalovaný FW 1.1.0 k tomu na PC používám odpovídající SW zde vše v pohodě. V mobilu mám Android app z 1.4.2015 označenou jako SW 1.1.26 instalovaná dnes. V MT jsem zapl BT, vyhledal zařízení a nechal spárovat, to proběhlo v pořádku. BT modul s kabelem červená/oranžová zapojil do Spirita - SYS, zapnul vysílačku s TH, zapojil baterku na vrtulníku a nechal jednotku naběhnout, zapojil napájení na BT modulu, spustil SW v MT - v záložce spojení vybral zařízení Spirit a dal spojit. Pak se objeví hlášení Spojeno a hned na to hlášení Chyba spojení. Na telefonu vidím v horní liště stav MT spojen s modulem BT, ale ten není spojen s jednotkou. Verze FW : neznámé, Sériové č. : neznámé.
Dělám někde chybu nebo je problém v modulu? Díky.
Outrage 50 + HC3Sx, Protos 470 + MVVS + Spirit
Ahoj,
jaky modul pouzivas? Podle popisu to vypada, ze bude jen obracene otoceny kablik, ktery vede do SYS.
jaky modul pouzivas? Podle popisu to vypada, ze bude jen obracene otoceny kablik, ktery vede do SYS.
Spirit System developer
A nebude ten modul napajen nahodou z externi baterky? Napajeni musi mit spolecnou zem s napajenim jednotky, jinak to fungovat nebude.
Spirit System developer
Aha, tak jsme objevili problem.
BT modul lze napajet napr. i z balancniho konektoru 1 clanku hlavni baterky. Pak nebude problem.
Prip. pouzit Y kablik, napr. v RUD.
BT modul lze napajet napr. i z balancniho konektoru 1 clanku hlavni baterky. Pak nebude problem.
Prip. pouzit Y kablik, napr. v RUD.
Spirit System developer
Prosím o radu. Jak změním v Android aplikaci banku, kterou chci nastavovat? Když kliknu do pravého horního rohu, tak mi mimo jiné vyskočí položka "Baky", ale po volbě mi nabídne jen "Provedené změny" a "Porovnání". Po zvolení kterékoliv položky naskočí prázdné okno a dál nic. Dělám něco špatně?
Protos,Agile 5.5,T14SG.....