[VYŘEŠENO] Vyznam parametru "Pocatecni reakce cykliky"
K cemu presne slouzit parametr "Pocatecni reakce cykliky"? V navodu jsem nasel jenom zminku v kapitlole "Problemy a jejich reseni", ze ho mam zvysit, pokud budou povely cykliky opozdene. Jak se ale projevi, kdyz bude tento parametr prilis vysoky?
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Kazdy parametr ma v programu po najeti mysi nad nej kratky popisek, mozna to bude stacit.
Ale jednoduse receno, cim vyssi bude hodnota, tim se bude heli ovladat primeji - rychlejsi reakce.
Prilis vysoka hodnota znamena, ze po kazdem rychlejsim pohybu se heli zhoupne/oklepe.
Vetsinu parametru, ktere se nenastavuji primo v pruvodci doporucuji pro zacatek nechat jak jsou ve vychozim stavu.
Podle toho jak se bude model chovat, tak je pak menit, aby tomu nic nechybelo.
Ale jednoduse receno, cim vyssi bude hodnota, tim se bude heli ovladat primeji - rychlejsi reakce.
Prilis vysoka hodnota znamena, ze po kazdem rychlejsim pohybu se heli zhoupne/oklepe.
Vetsinu parametru, ktere se nenastavuji primo v pruvodci doporucuji pro zacatek nechat jak jsou ve vychozim stavu.
Podle toho jak se bude model chovat, tak je pak menit, aby tomu nic nechybelo.
Spirit System developer
TomasN wrote:Diky, ty tooltipy jsem neobjevilV pokrocilych jsem menil jen geometrii hlavy a optimalizaci piruet.
OK, to je spravne - to se nastavuje i v pruvodci.
Spirit System developer
TomasN wrote:Diky, ty tooltipy jsem neobjevilV pokrocilych jsem menil jen geometrii hlavy a optimalizaci piruet.
je tam třeba kurzorem malinko posečkat a ono se ta napověda objeví

DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
petrct wrote: je tam třeba kurzorem malinko posečkat a ono se ta napověda objevíja si to taky všiml až nedávno. Je to ale velmi praktické při ladění jednotky v terénu.
Nepresne jsem se vyjadril. Objevil jsem je az po tom, co o nich ZeXx86 napsal, pred tim me nenapadlo to zkusit...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20