Chase 360
Wow, velka gratulace!
Dej pak vedet jak to jde
Dej pak vedet jak to jde
Spirit System developer
wow, tak to je neco, to neohnes ani kdybys chtel 
Spirit System developer
No ale už jsem odhalil jednu velmi nemilou chybku
Asi je to tím že jsme mezi prvníma a ještě nikdo to nekorigoval . Návod je v PDF, což je v pohodě a jsou videa na jednotlivé bloky, ale docela zásadní věc je, kam který šroubek patří
Oni tam jsou nakresleny, ale bohužel nejsou označeny. Číslem jo, ale nikde není seznam, které číslo je jaký šroub nebo podložka
Takže zatím to skládám nasucho bez lepení a pak budu lepit 
Last edited by petrct on Fri 05. Sep 2014 10:36:22, edited 1 time in total.
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
stavba pomalu pokračuje, dohledávání šroubků je bez rozpisu poněkud zdlouhavé. Vše je třeba udělat na sucho a pak teprve polepit šroubky.
Očka jsou opět třeba vystružit, jsou hodně těsná. jinak vše sedí a chodí bez vůlí.
Očka jsou opět třeba vystružit, jsou hodně těsná. jinak vše sedí a chodí bez vůlí.
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
Tak gratulace
už ze stavby mám pocit dobrý a to z robustnosti. Je to v celku promyšlené, jak lze jednotlivé komponenty lehce vymontovat, třeba celou hlavu hřídel i z hlavním kolem a volnoběžkou povolíš 4 šroubky a vytáhneš ven. jsou v rámu jenom drážky . Elegantní řešení
to samé 3 šrouby a celý blok převodů a řemenů z motorem.
Tak dnes jsem po problémech konečně rozlítal šajze.
jak jsem zjistil problémy byly pouze v mé neznalosti pásáků. Já odchovaný na kerdanech, jem napínal řemeny až to nebylo zdravé, pořád se mi to zdálo málo, no po uvolnění najednou šajze začlo lítat, přestalo bučet jak kráva . Řeknu vám, ale je to mrška pěkně agilní, mrška i na nízkých otáčkách . Už mám objenaný motor X nova do šajza , nelíbí se mi že škorpik peče. Ja na to nejsem zvyklej . Je to žrout energie. ale jinak je to mnohem mnohem lepši než trex